Efterbehandling

Hos Tip Top Gulve tilbyder vi forskelle former for gulvbehandling i Ballerup og Herlev ved København. Gulvbehandling vil ofte ske i forlængelse af gulvafslibning og en eventuel gulvafhøvling. Det har både et æstetisk formål og et praktisk, hvilket især er at beskytte mod snavs og slitage. I forbindelse med en behandling af dit gulv kan vi tilbyde blandt andet lak, lud, olie og ludvoks.

Lak er den klassiske gulvbehandling

Lak skaber eksklusive, elegante og modstandsdygtige trægulve. Du vil samtidig opleve en hyggelig og varm atmosfære med denne gulvbehandling. Dertil kommer, at lakering er ganske modstandsdygtig over for slid og spild, ligesom rengøringen er hurtig og nem.

Lud fremhæver gulvets struktur og nuance

Lud er en fælles betegnelse for flere forskellige produkter. Fælles alle produkter er at lud gør lyse træsorter mere imødekommende, ligesom denne gulvbehandling bevarer og fremhæver gulvets lyse nuance og træets naturlige struktur.

Dertil kommer, at lud stopper træets naturlige gulningsproces. Fordelen ved ludbehandling er, at mærker rejser sig igen, når de får sæbevand.

Ludvoks bevarer de karakteristiske trægulve

Når dit lyse trægulv er behandlet med ludvoks, vil det have den samme styrke og modstandskraft som hvis det var hvidolieret. Dertil kommer at man ikke kan se forskellen i resultatet og en behandling med ludvoks er det billigere alternativ. En ludvoksbehandling er også mere langtidsholdbar. Du undgår samtidig at skulle passe på med vand i ugerne efter din gulvbehandling, da gulvet kan tages i brug med det samme.

Olie skaber smukke og naturlige gulve

Olie bevarer træets naturlige overflade og struktur, således trægulvet forbliver smukt, naturligt og praktisk. Oliering gør samtidig, at rengøring og vedligeholdelse sker nemt og hurtig.

Hør mere om gulvbehandling af dine trægulve

Du kan få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og gulvbehandling, hvis du kontakter os hos Tip Top Gulve i Ballerup på telefon 40 37 37 35 eller på ttgulve-2750@hotmail.com. Du er også velkommen til at stille spørgsmål.

Smidstrupørevej 4

2960 Rungsted Kyst

CVR: 25608208