Gulvafslibning blev oprindeligt udført i hånden med sandpapir, men det er tidskrævende, ligesom det er vanskeligt at skabe et flot resultat. Derfor benytter vi moderne maskiner til gulvafslibning, hvor vi nænsomt fjerner en smule af gulvets overflade, så ridser, hakker og andre skader kan forsvinde. Vi opererer i hele København, og har mange kunder i særligt Ballerup og Herlev.

Afhøvling af et gulv er et langt større indgreb i gulvet end gulvafslibning, og derfor bør afhøvling kun ske ved meget gamle og meget slidte gulve, men en gulvafhøvling skal altid afsluttes med en gulvslibning.

Vi aftaler omfanget af vores gulvafslibning

En maskinel afslibning kræver typisk et sted mellem tre eller fire slibninger, og vi starter enhver gulvafslibning med et grovkornet sandpapir med korn 40 for at fjerne synlige ridser og skrammer. Derefter bruger vi finere og finere sandpapir i korn 80-100, indtil gulvet får den rette overflade i forhold til vores aftale.

Gulvet får atter en pæn og behagelig overflade

En professionel gulvafslibning fører med andre ord til, at gulvet igen får en pæn og behagelig overflade. Vi kan derpå tilbyde en gulvbehandling, således gulvet bliver mere modstandsdygtigt, men de forskellige former for behandling kan endvidere give gulvet et særligt udtryk.

De typiske former for behandling er lak, lud, olie eller voks, hvilket vi kan aftale nærmere, efter vi har kigget på dit gulv.

Du kan kontakte os hos Tip Top Gulve, såfremt du vil høre mere om gulvafslibning, men også hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 40 37 37 35, eller du kan skrive til os på vores e-mail, der er ttgulve-2750@hotmail.com.

Smidstrupørevej 4

2960 Rungsted Kyst

CVR: 25608208