Hos Tip Top Gulve har vi mange års erfaring med gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling, herunder restaurering og vedligeholdelse af gulve. Vi har base i Ballerup, men vi har mange kunder i København og Herlev.

Vi ved, hvad der ikke bør gøres, hvad der kan gøres, og hvordan det skal gøres. Det er for eksempel vigtigt at være påpasselig ved gulvafhøvling, fordi der er risiko for, at man river træets knaster op eller flosser årene, således træets fine strukturer bliver ødelagt.

Gulvafhøvling blev oprindeligt udført med høvl, men i dag sker det maskinelt med små knive. Det er en langt mere dybdegående behandling end en gulvafslibning. Derfor er der en naturlig begrænsning på, hvor mange gange et gulv kan tåle en gulvafhøvling.

Det sker derfor mest i forbindelse med meget gamle og meget slidte gulve, såfremt vi vurderer, at gulvet kan klare det.

Vi afslutter altid en gulvafhøvling med slibning

En gulvafhøvling afsluttes med en gulvafslibning, så gulvet kan få sin karakteristiske behagelige overflade tilbage. Det gør samtidig, at gulvet bliver nemmere at holde rent. Dertil kommer, at vi kan tilbyde gulvbehandling, således gulvet kan blive mere modstandsdygtigt, ligesom de forskellige former for behandling kan give gulvet et særligt udtryk. De typiske former for behandling er lak, lud, olie eller voks.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker gulvafhøvling af dine trægulve. Du kan ringe til os på telefon 40 37 37 35, men du kan også sende en e-mail til info@tiptop-gulve.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Smidstrupørevej 4

2960 Rungsted Kyst

CVR: 25608208